Betrouwbaarheid bij elke stap

ERAM Trans is een transport- en logistiekbedrijf dat met veel liefde werd opgestart in Den Haag, Nederland en gevestigd is in Rotterdam. Begonnen als een klein familiebedrijf in 2015, heeft ERAM Trans vandaag 21 moderne en betrouwbare DAF EURO 6-vrachtwagens, 21 eigen opleggers voor het vervoeren van allerlei soorten containers, bestuurd door professionele chauffeurs.

Ons bedrijf verzorgt de import en export van containerzendingen van en naar de volgende Europese bestemmingen: Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en alle andere landen van de Europese Unie.

Gelegen in het hart van de Rotterdamse haven, op een steenworp afstand van Antwerpen en een boogscheut van Hamburg, is ons bedrijf de verbinding tussen uw intercontinentale partner en de deur van uw magazijn.

Onze filosofie is om het ons toevertrouwde deel van uw business te verzorgen door middel van betrouwbaarheid, professionaliteit en de beste transportoplossingen. En we garanderen u deze betrouwbaarheid bij elke stap onderweg.

Ons motto is “Altijd op tijd“.

Kwaliteitsservice en Groen Bewustzijn

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, voldoen al onze vrachtwagens aan de Euro 6-norm, zodat ze ongehinderd de havens van de Maasvlakte, Rotterdam kunnen binnenrijden (link naar informatie over het gebied: https://en.wikipedia.org/wiki/Maasvlakte). Deze ecologische categorie maakt ons tot een bedrijf dat geeft om het milieu en samen met u denkt aan de toekomst.

Wij beschikken over alle benodigde verzekeringen, waarvoor we samenwerken met bewezen Europese verzekeraars.

Wij kunnen alle soorten zeecontainers vervoeren – 20 ‘, 30’, 40 ‘en 45’ /inch/, en verzorgen ook het transport van Open Top, Flat Tracks en geconditioneerde containers.

Alle vrachtwagens zijn uitgerust met GPS, waarmee u de locatie van uw goederen nauwkeurig kunt opvolgen.

Eram Trans Partners logo APL
Eram Trans Partners logo ONE OCEAN NETWORK EXPRESS
Eram Trans Partners logo MAERSK
Eram Trans Partners logo CGM CMA
Eram Trans Partners logo MSC