Transport

Transport

Moeten uw goederen de grens over? Met ERAM Trans kan dat. Dit doen we op de best mogelijke manier, met inachtname van de Europese rij- en rusttijden onder CMR-voorwaarden. Welke de bestemming ook is, wij garanderen dat de goederen worden vervoerd zoals afgesproken. En altijd op tijd!

Logistiek

Ons doel is om de levering van uw goederen volledig te verzorgen, vanaf het vertrekpunt (fabrikant, leverancier of andere), via alle gerelateerde processen onderweg, tot aan de deur van uw magazijn. Zo kunt u zich volledig concentreren op uw business.

Logistiek

Documentatie

Documentatie

Wij bieden assistentie bij contacten met havens of containerdepots, en bij de afgifte en verwerking van douanedocumenten voor uw inkomende of uitgaande zendingen. 

Voor al uw douanezaken, import en export werken wij samen met onafhankelijke douane-expediteurs met AEO-certificaat, die jarenlange ervaring hebben op dit gebied. Vrijwel alles kan digitaal worden verwerkt. Door de rechtstreekse verbinding met Portbase worden uw douanedocumenten direct in de database opgeslagen.

Eram Trans Partners logo APL
Eram Trans Partners logo ONE OCEAN NETWORK EXPRESS
Eram Trans Partners logo MAERSK
Eram Trans Partners logo CGM CMA
Eram Trans Partners logo MSC